Mleko Frias u mnie jest zaledwie złotówkę tańsze niż AlproSoja, różnicy w smaku wielkiej nie odczułam z tym, że AlproSoja jest wzbogacana w B12.. Jeśli mam wybierać to już wolę tę złotówkę więcej dołożyć i kupić AlproSoję 😛
No ale alpro to campina, więc teoretycznie nie powinno się ich wspierać. Pomijając już to, że ich jogurty sojowe są nie-vegan. Sam kupuję teraz alpinę, ale z niecierpliwością czekam na powrót biedronkowego, bo ani smakiem, ani ceną żadne alpro mu nie dorównuje. Jeszcze czekoladowe wszystkie są podobne, ale waniliowe to tylko z biedronki.
No ale alpro to campina
To znaczy?
Ponoć mleko powróciło do Biedronek 😀
wczoraj w mojej nie było 🙁
A u mnie jest, nazywa się Golden Soya i kosztuje 3,99. 3 rodzaje.
jednak jest 😀
tak jak wyżej, 3 rodzaje, nadal 3,99 😀
Prawdziwe święto wegusów.
15 czerwca 2012 - odzyskanie mleka sojowego w Biedronce :D.
U mnie też już jest!! :rotfl:
Zwykłe mleko sojowe, a tyle radości 😀
Ja ostatnio kupowałam Natumi w top markecie całe 7.19 🙁 sprowadzane z niemiec i z certyfikatem bio, więc dlatego pewnie takie drogie
Tak więc dobrze wiedzieć, że Biedronka o nas pomyślała 😛
U mnie też już jest 🙂 Ale niestety musiałam się dziś obejść smakiem, bo chwilę wcześniej wydałam niemal całą kasę z portfela.
Mogłaś ukraść lub wypić na miejscu. Być prześladowaną za mleko sojowe...bezcenne :rotfl:
U mnie jeszcze nie ma. Może nie wypakowali z magazynu? Jeśli u Was jest to tylko kwestia czasu :).
u mnie również mleko powróciło 🙂 co prawda małe ilości i tylko waniliowe ale jest :rotfl:
Oddzwonili do mnie w końcu z infolinii Biedronki. Pani mi powiedziała że mleko sojowe wraca na stałe do ich oferty 🙂 Także myślę, że niedługo powinno być już wszędzie.
mleko sojowe z Biedronki ma bardzo dużo cukru, niestety. ja na razie kończę Apro, a kupiłam mleko włoskiej firmy Probios - ale starsznie drogie, ponad 12 zł . trudno, raz to przeboleję, przynajmniej może lepsze w smaku?
Ja właśnie sięgam po nie, gdy mam ochotę się zasłodzić- i wypijam duszkiem, jakoś nie czuje po nim objętości 😉