Dlaczego sushi jest wciąż zaskakująco mało popularne wśród wegetarian?
Wielka szkoda, bo oferuje bardzo ciekawe smaki.
I wbrew pozorom nie jest takie trudne: [url] http://www.youtube.com/watch?v=Is_M5wq6gQ0[/url]
Bo ma tego strasznego, śmierdzącego glona na zewnątrz- kiedys chciałam zrobić, zakupiłam nori, ktoś tu zachwalał, że do zupy daje i że płaty nawet na sucho wsuwa, jaka pyszota... a mnie mordę wykręciło na lewą stronę! Ozora myślałam, że nie domyję! Rybskiem wali :/ Nawet jako mięsożerna jeszcze, ryb nie tolerowałam, wiec może stąd taka reakcja, na samo wspomnienie się zjeżyłam, łomatko.
Białowieska się Puszcza.
Eeee, trochę smrodku jeszcze nikogo nie zabiło.
Myślałam że te glony co są z wierzchu mają jakieś zwierzęce domieszki, dlatego mówicie że są nie-wege. Z tym że ja je przeważnie jadłam w Chinach, a tu wszędzie i wszystko cuchnie, więc być może że moja wrażliwość została stępiona 😉
A swoją drogą to tak, temat zajeżdża reklamą.
Pewnie powiesz -to okropne- zrzucisz winę na innych, potem zaśniesz spokojnie
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja