Witam jestem Janko
Jestem w pełni mięsożerny... w jednym temacie ktoś z Was napisał... moje dziecko wypluwa mięso, więc z mężem zaprzestaliśmy mu go podawać.. Ja miałem to samo z warzywami, wszystkie wypluwałem pomijając owoce 🙂
Tak więc uważam was za przyjaciół ponieważ Wy nie marnujecie potencjału mięsnego na świecie, będzię więcej dla mnie a ja nie marnuje waszego - nie jem warzyw.
Pozdrawiam
I co chciałeś osiągnąć tym wpisem i po co to zrobiłeś? Wiesz, ja np. jestem niewierzący ale nie wchodzę na jakieś katolickie forum i nie piszę tam, że ich wierzenia nie mają sensu a jedyna istniejąca rzecz w ich wierzeniach to majątki kościoła. Nie wbiegam do kościoła i nie krzyczę, że nie ma Boga. A Ty właśnie takie coś robisz, pytanie po co.
Nikogo nie karmię. Po prostu ostatnio coraz częściej spotykam takich "trolli" i ciekawi mnie ich tok myślenia. Próbowałem go sprowokować żeby może powiedział mi co skłoniło go do napisania posta, którego ogólny przekaz brzmi "Jestem idiotą". Ludzie od zawsze starali się skrywać swoją głupotę, a tacy jak on robią dokładnie odwrotnie i wręcz ją eksponują. To ciekawe zjawisko i coraz bardziej powszechne. Chciałem się dowiedzieć co się takiego stało, że ludziom znudziło się bycie inteligentnym i postanowili zostać ciemną masą. Ale chyba nic z tego. Kolega napisał jednego posta i poszedł odbierać wiarę w ludzkość użytkownikom innego forum.
czy to z wege czy to z wiarą takich tematów to juz sie przerobiło , w dzisiejszych czasach jak nie masz nic soba do zaoferowania to co zostaje ...prowokacja... głupek będzie się z Tobą wykłócał , mądry oleje temat , ciemna masa ma sie dobrze i to najważniejsze , reprezentują kilka swoich cech charakteru zawsze u kogos będziesz ciemna masą np katolik - wege, zastanów się w ilu ty jesteś ciemna masą , bo może jeździsz bmv a wiesz co o takich mówią 🙂
Myślę, że szkoda energii by się denerwować takim wpisem.
To jest najlepszy przykład na to, ze jednak wiele osob żyje konsumpcyjnie, a jedzenie miesnych posilkow jest dla nich priorytetem... Żal mi takich osób, toteż nie będę się tutaj nad nimi pastwił.
Zdrowie tych, którzy nie żyją egoistycznie!
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja