Mam na imię Gosia i jak wielu forumowiczów pochodzę ze Śląska. Wegetarianką jestem króciótko (listopad 06'), ale od czegoś trzeba zacząć 🙂
Mięso od dawna mi nie smakowało, jednak tak jak wielu z Was musiałam je jeść z powodu upierdliwości rodziców. Jednak mając te 15 (za niedługo 16) lat sama potrafię decydować o pewnych aspektach mojego życia, więc rodzina zostawiła mnie w spokoju 😉
Moje zainteresowania?? Głównie muzyka: śpiewam (kocham to), gram na pianinie (i to też), troszkę na gitarze (samouk) 😛 Jestem ścisłowcem: lubię chemie i matematykę. Kocham zwierzęta jak wszyscy tutaj zgromadzeni 🙂 Mam pieska: dalmatyńczyk Maks.
Mam nadzieje, że będzie nam razem miło, bo wegetarianie powinni trzymać się razem 😉
Pozdrawiam 🙂 🙂
Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.
Witaj Faithful!
Zastanowiło mnie Twoje ostatnie zdanie, zwłaszcza w świetle ostatnich forumowych wydarzeń (patrz temat o zoofilii) i stwierdzam, że może i masz rację, ale wegetarianie to ludzie, a ludziom trudno trzymać się razem... poza tym nie tylko wegetarianie powinni trzymać się razem, ale wszyscy - dlaczego mamy odgradzać się od "mięsożerców"? Taka mała dygresja, nie bierz jej sobie do serca :).
Lubisz chemię i matematykę? Respect 😀 Chociaż... jesteś jeszcze w gimnazjum, tak?
W każdym razie... miłego forumowania i powodzenia na wegetariańskiej ścieżce!
P.S. Czy na Twoim avatarze jest właśnie Max?
[edytowane 23/2/2007 od Owo]
[url]www.cleopata.deviantart.com[/url]
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja