witaj, ale wypadałoby założyć swój temat:) skąd jesteś?
Po co zakładać ciągle nowe tematy na powitanie jak ten doskonale pasuje dla każdego, nowego zarejestrowanego użytkownika. Już i tak wiele tematów jest zdublowanych i przydałoby się zrobić porządek aby je powkładac tematycznie do jednego topiku. 😎
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
🙂 Witam serdecznie. Mam na imię Darek. Mam 32 lata. Od około ośmiu lat jestem wegetarianinem. Mieszkam w Warszawie. Tydzień temu podłączyłem się do Internetu i rozpocząłem poszukiwania portalu wege na którym mógłbym znaleźć ludzi takich jak ja, odżywiających się podobnie, czujących i myślących tak samo . Odwiedziłem kilka portali wegetariańskich lecz najlepiej spodobał mi się ten, i tutaj postanowiłem się zarejestrować. Jest graficznie ładnie zrobiony, ma funkcjonalny interfejs a przede wszystkim panuje tutaj sympatyczna atmosfera wśród użytkowników, chociaż czytając posty natrafiłem na gorące dyskusje lecz prowadzone w kulturalny sposób. Mam nadzieję, że będziemy się wymieniać poglądami na temat żywienia i nie tylko. Pozdrawiam . 🙂
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja