Od koleżanki spoza forum mam jescze jeden głos Sobota wieczór.
mckamajla: a z tamtego forum jak by chcieli ?
nic się nie zmieniło - sobotniemu przedpołudniu nikt tam nie jest przeciwny 🙂
Mam kolejny głos na sobotę, ale też wcześniej.
Więc chyba tak wypadnie. Jeżeli byśmy się umówili wcześnie w sobotę na herbatę to każdy mógłby luzem jeszcze zdążyć na swoje sobotnie-wieczorne imprezy.
Co do lokalu propozycją jest piwnica farna, http://farna.pl choc na tej stronie widze ze sie zwineli.. czy firm inna przejela, no nic, lokal zawsze sie znajdzie
A jaka godzina jest rozumiana jako przedpołudnie? Bo chyba nie 10......... 😮
A może kawiarnia arkady? to na samiuśkim starym rynku 😀
[edytowane 14/4/2011 od Bellis_perennis]
10 to chyba przegięcie 🙂 Proponuję w samo południe:
Sobota 16-go kwietnia, kawiarnia Arkady, godz 12:00
Niech te Arkady będzie miejscem zbiórki (Stary Rynek 52) jak nam się nie spodoba lokal (lub będzie zamknięte/nie będzie miejsca/czy inny powód) to pójdziemy do innego.
drugie forum za 🙂
super, wiec do jutra 🙂
Ale się cieszę, że się znalazł ktoś, kto połączył te 2 inicjatywy 🙂 Od dawna chodził mi taki pomysł po głowie, ale znalazła się mckamajla 😛
No było super. Frekwencja nie dopisała, ale to nawet i może dobrze, bo w 4 osoby było kameralnie i mogliśmy dokładniej się poznać.
Reasumując - kto nie był - niech żałuje.... (Bellisa masz w skrórę za to łobuzie 🙂 te pierwsze promienie wiosennego słońca na patio Werandy pod kocami....
W każdym razie już teraz zapraszam za piknik. Z tego co widzę dużo poznaniaków pracuje, więc sobota w południe odpada następnym razem. To powinna być niedziela. Jakoś tak w połowie maja. Zrobimy dużo jedzenia i w ogóle będzie super.
Bellisa masz w skrórę za to łobuzie
😀
Piknik 30 Kwietnia !
Jeśli z Sagamore nie pojedziemy w ten dzień do Wro to wpadniemy 😛
Ale... nic nie obiecuję... żeby nie było :angel:
szkoda, że tak późno weszłam na forum i zauważyłam wiadomość o spotkaniu.
szykuje się niedługo jakieś kolejne? :))
Tak.
Piknik w najbliższą sobotę. Przyjdź koniecznie i zabierz dużo dobrego jedzenia 🙂 Szczegóły dogra się do czwartku-piątku.
My będziemy w sobotę i niedzielę w Wrocławiu i zastanawiam się czy będziecie robić akurat w sobotę piknik bo ma być niezbyt fajna pogoda. Gdybyście coś robili 2 lub 3 maja to będziemy wtedy w Poznaniu 😀