Moja znajoma ma bardzo ładny i artystyczny tatuaż własnego projektu na brzuchu poniżej pępka. Ma go chyba od 4-5 lat. Do niedawna przechodziła fazę na to aby się go pozbyć laserowo ale o ile się nie mylę pozostają blizny i to bardzo drogie. Zrezygnowała z tego zo to chce zrobić jeszcze jeden ale mały. Powiem szczerze dla takich dylematów ciężko zdecydować się na tatuaż. Na początku super a potem się nudzi. Mimo to myślę, że gdybym miała wystarczającą ilość pieniędzy zrobiłabym sobie w niewidocznym miejscu mały kolorowy zagrożony wyginięciem storczyk. Mógłby to też być jakiś mały kolorowy egzotyczny rzadki ptaszek. Tatuaż chciałabym sama zaprojektować abym nie spotkała przypadkiem kogoś z takim samym 😛
Bardzo chciałabym mieć tatuaż. Najbardziej podobają mi się na szyi- ale potem moze to przeszkadzać. Myśląłm o tatuażu w jakimś niewidocznym miejscu, ale boję się, że mi się potem znudzi albo zdeformuje...
mam ... ciągnący sie od karku do łopatki "gwiezdną drogę"... rozbiłam je etapowo...
hanjah jeżeli dobrze myślę,bo widziałam coś podobnego to musi pięknie wyglądać 😀
ja póki co zaczęłam od scarifications na ręku w postaci malej gwiazdki,a tatuaże to na przyszłość 😀
skaryfikacje są okropne, obrzydzają mnie...tak samo zresztą jak te wszystkie podwieszania, gorsety itp.
każdy jest inny (na szczęście),mnie tez nie kręcą podwieszania itp ale mała skaryfikacją nie pogardzę
hanjah jeżeli dobrze myślę,bo widziałam coś podobnego to musi pięknie wyglądać 😀
ja póki co zaczęłam od scarifications na ręku w postaci malej gwiazdki,a tatuaże to na przyszłość 😀
to jest tatuaż podobny do tatuazu Rihanny ten na szyi.. ale bardziej rozwlekły i migocący...
mam nadzieję go jeszcze rozbudować ale na razie dam spokój sobie...
ja mam maly kwiatek w okolicy lopatki, okolo 10 lat (oj!)
kiedys mi sie podobal bardziej (uwielbialam niebieski kolor), teraz mniej, ale nadal go lubie 😉
hanjah czy to tak wygląda jak na tym zdjęciu http://www.photoblog.pl/aniatattoo/31454431 ?
Kurcze, ja jak miałem 14 lat nie wiem dlaczego, jak i gdzie, zrobiłem tatuaż, ale z upływem czasu przyzwyczaiłem się i nawet sądzę teraz, że mimo mojego odchylenia młodzieżowego, on oddaje całe moje ja i przypomina mi kim nie mogę być ...
Ja juz wiem jaki i gdzie chce mieć tatuaż. Tylko zebrać kase i znaleźć dobry salon. 🙂
Mnie nigdy nie kręciły tatuaże, ale znajomi coś przebąkują, że chcieliby.
Chciałabym mieć tatuaż, nawet czasem myślę że sporo mogłabym ich mieć, ale obawiam się że chciałabym ich potem nie mieć:P i wtedy miałabym problem...
eee tam jak dobrze wybierzesz to będziesz zadowolona poza tym możesz go przerabiać ile tylko razy chcesz 😛 ...
Może ktoś się pochwali swoim tatuażem i wstawi zdjęcie tu na forum 🙂