Cześć Wszystkim! jestem na studiach magisterskich na kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka. Piszę pracę magisterską na temat "zawartość kadmu i ołowiu w diecie wegetariańskiej". Potrzebna mi pomoc w wypełnianiu ankiet. Trzeba min. zapisać kilka dni dokładnie co się jadło, oraz sklepy w których dokonywało się zakupu. Na tej podstawie wybiorę i przebadam grupę produktów. Ankieta jest w formacie Word, mogę przesłać na maila. Mój mail to 12ania@vp.pl
Wszystkich chętnych zapraszam do kontaktowania! 🙂
moja praca jest elementem pracy doktorskiej kogos z uczelni. mam za zadanie oszacować, tematy nam narzucają. chodzi docelowo o porównanie spożycia w normalnej diecie i wegetariańskiej. szacowane dla grupy nie jednostki, oczywiście nie bedzie dokladne. ale na to nie mam juz wplywu ani czasu by zbadać każdy produkt. jesli kupowane na targu, to kupie u siebie na targu i tam zrobie oznaczenia. musze za pomoca ankiety poznac najczęstszy produkt ilosc jego spozycia, i gdzie sie go kupuje. tyle. jesli chcesz wypełnić ankiete bedzie to dla mnie pomocne. a temat tak jak mowie mam z gory narzucany.
[edytowane 26/6/2013 przez pingwin]
Bellis ma rację.
To nie jest krytyka Ciebie, tylko tych co wymyślają tak bezsensowne badania, bo o ile jest sens badania zawartości czegoś w produktach danych producentów, to podział na wege i niewege czy jakiekolwiek inne grupy konsumentów jest w tym przypadku zupełnie niemiarodajny, wynik daleko przypadkowy gdyż jest zbyt wielki rynek produktów.
ania
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja