Witam! Ja mam problem z wyborem, jakiej firmy maszynke do golenia wybrac... A moze nie ma to znaczenia? Bo np. przeczytalem, ze Gillette,BIC testuja swe wyroby na zwierzetach i nie wiem jak to jest z ich maszynkami... Jakich Wy uzywacie ew. polecacie? Dzieki z gory za odpowiedz, pozdrawiam 🙂
P.S. Naszla mnie taka refleksja, ze w przypadku plci pieknej to chyba powinno sie mowic maszynki do goleni 😛 Sorry za moj debilny humor...
[edytowane 21/4/2008 przez verufer]
Chi vuol veder il ciel, poi morir'
Hej ! Verufer jak fajnie wyglądasz na tym zdjęciu. Ja też jak będę po wizycie u fryzjera zamieszczę swoje zdjęcie. Na razie jestem za bardzo zarośnięty.
Nareszcze jakiś męski temat 🙂
Ja używam maszynki jednorazowej, trzyostrzowej, z miekką niebieską rączką. Jest bardzo wygodna a że mam miękki zarost to zwykle starcza mi na kilka tygodni. 😎
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
Piotruś ja nie wiem co to jest za firma. Ja tą maszunkę kupiłem na bazarze. Ona nie ma żadnych oznaczeń, taka firma bez firmy 🙂 , a że dobrze goli to jestem z niej zadowolony.
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
P.S. Naszla mnie taka refleksja, ze w przypadku plci pieknej to chyba powinno sie mowic maszynki do goleni 😛 Sorry za moj debilny humor...
[edytowane 21/4/2008 przez verufer]
W moim przypadku będzie to depilator Philipsa nie tylko do "goleni " ale i wielu innych miejsc. 😀
philips to teraz jedno z LG a to drugie jest testerem:/ ( a konkretnie LG chem),na pewno nołnejmy sa jaki ms wyjsciem,przynajmeniej jest szansa na nietestowanie..oriflame ma teraz maszynki ale to jest zmowa z wilkinsonem wiec tez pewnie nie-ok.jak ktos wierzy w ziaje to ona ma kremy do depilacji,,mozna tez zrobic sobie depilacje cukrowa.No ale to sa sposoby raczej nie na twarz;)na pewno lepiej zawsze uzywac depilatorow/maszynek elektrycznych..mniej smieci..tylko omijac firmy te nieciekawe..
ja używam takich tanich jak np isana itp,potocznie są to jednorazówki.
Moim zdaniem najtańszy sposób na golenia np nóg,raczej dla kobiet,to podczas
kąpania rozsmarować na nogach grubą warstwę żelu do kąpanie/pod prysznic
i maszynką powoli zaczynać ten płyn zbierać.
🙂
lady vegan
hmmm ale z tego co mi wiadomo BRAUN jest produkowany przez firmę testującą na zwierzętach czyli gillette,tak samo jak duracel,paper mate......,niewiem jak wy ale ja robię taki mały bojkot tej firmy i nie kupuję powyżej opisanych produktów,bo jakby nie patrzeć to też kupując nawet maszynkę do golenia wspierasz tę firmę i jej działania.ale każdy ma swoje zdanie.....
lady vegan
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja