Najpopularniejsza sudańska koza Rose udusiła się plastikową torebką. Na pierwszych stronach gazet [b] zwierzę znalazło się po tym, jak "wyszło za mąż" za mężczyznę, którego nakryto, gdy uprawiał z nią seks.[/b]Charles Tombe nie zdążył nacieszyć się swoją oryginalną "małżonką". Niedługo po "ślubie" Rose zadławiła się bowiem plastikową torebką, w której szukała jedzenia i zdechła. [b] Wcześniej udało jej się jeszcze obdarzyć "męża" potomkiem. Eksperci orzekli jednak, że maluch jest "czystej krwi" kozą. [/b]Potomek należy obecnie do Tombe.
[b] Lokalna starszyzna zmusiła mężczyznę do "ślubu" z kozą w lutym, po tym jak nakryto go z Rose w niedwuznacznej sytuacji[/b]. [b] Tłumaczył, że uprawiając seks ze zwierzęciem był pijany i nie miał świadomości tego, co robi. [/b]- Nakazując Tombe poślubienie kozy chodziło nam o to, by zawstydził się z powodu tego, co zrobił - tłumaczy Tom Rhodes, wydawca lokalnej gazety, która jako pierwsza opisała sprawę. Tombe musiał również zapłacić grzywnę w wysokości 50 dolarów.
I'm so sick of fights I hate them .. Come on let me hold you touch you feel you
Czytałam o tym dzisiaj i nawet nie wiem jak to komentować. Ostatnio czytałam temat o zoofilii i turystyce z nią związanej, a tu coś takiego? jak to możliwe, że nie ma tam prawa zakazującego gwałcenia zwierząt? I czego oni jeszcze oczekiwali, że urodzi się pół koza pół człowiek? Co za farsa, szkoda zwierzęcia.
Don't let me detain you.
😮 Może to koza świadomie pożarła ten worek... Wydało się, że zdradziła męża w końcu, bo raczej Sudańczyk nie uwierzy, że w entym pokoleniu wstecz w jego rodzinie też była praprababcia koza. 🙂
PS. I jak tu nie fascynować sie kulturą nieucywilizowanych "tubylców"... Ciekawe, ciekawe.
Granice mojego języka oznaczają granice mojego świata. / Wittgenstein
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja