Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone
PRÓBNY UBÓJ PTAKÓW....

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

PRÓBNY UBÓJ PTAKÓW. Czy powinniśmy na to pozwolić?

23 Wpisy
14 Użytkownicy
0 Reactions
6,309 Widoki
(@1002)
Honorable Member
Połączone: 21 lat temu
Wpisy: 569

Mam pytanie do użytkowników forum, którzy wypowiedzieli się w tym temacie. Czy moge użyć waszych wypowiedzi do reportażu na temat próbnego uboju ptaków? Potrzebuję tego na jezyk polski, a temat wybrałam akurat ten. Czy jest ktoś, kto się nie zgodzi, bym użyła tych wypowiedzi? Prosze o jak najszybsze odpowiedzi.

OdpowiedzCytat
(@847)
Estimable Member
Wpisy: 131

ja sie zgadzam 🙂

OdpowiedzCytat
(@934)
Reputable Member
Wpisy: 251

jasne tez sie zgadzam ;]

OdpowiedzCytat
(@613)
Honorable Member
Wpisy: 589

pewnie, ja sie zgadzam (:

OdpowiedzCytat
(@1002)
Honorable Member
Wpisy: 569

Cóż, dziękuję za pozwolenie, przynajmniej częśći użytkowników. Jeśli ktoś zechce przeczytać gotowy reportaż (nie oczekujcie zbyt wiele 😛 ), niech się do mnie zgłosi, chętnie poddam ocenie.

OdpowiedzCytat
(@613)
Honorable Member
Wpisy: 589

ja chetnie przeczytam, Srebrna.

wyslesz mi na maila?

euridice@o2.pl

pozdrawiam C:

OdpowiedzCytat
(@735)
Reputable Member
Wpisy: 264

Do tych, co mi samej (jestem kobieta :)) kazali cos zrobic: ja nie jestem organizacja szumnie nazywajaca sie EMPATIA. Wiadomo, ze glos organizacji jest slyszany glosniej niz glos jednostki. Ale skoro szefostwo nawet nie raczylo na mojego maila odpowiedziec, to widze, ze nie mamy o czym rozmawiac.

OdpowiedzCytat
(@857)
Eminent Member
Wpisy: 21

Tylko, że ten temat został utworzony przez Greenangels, a oni akurat coś w tym kierunku robią. Marsz na rzeźnie ma na celu powstrzymać rzeź zwierząt. Empatia i Viva! skupiły sie tylko na fokach. Czasmi te mniejsze organizacje mogą zrobic więcej dobrego niz te duże i dlatego ja wspieram konkretne projekty, a nie organizacje. Nie musze popierac wszystkiego co robi jakas organizacja, przeciez to nie partie polityczne 😉 Zwierzetom jest chyba obojetne kto dla nich cos zrobi, ???? Empatia, Greenangels, czy Pamela Anderson 😀

OdpowiedzCytat
Strona 2 / 2
Udostępnij: