W zasadzie to może ja się wybiorę w czwartek o 17:30 na to spotkanie w K50. Jutro pewnie będę wiedzieć już na pewno - jakby co to możemy się umówić w jakimś miejscu i wybrać się razem jeśli ktoś będzie zainteresowany.
A odnośnie zakończenia imprezy, to na stronie napisane jest, że przewidywane jest na 19:45, więc będąc o 21 niestety na pewno nie zdążysz.
Pozdrawiam
[edytowane 2/6/2009 od jufus]
Drop, koniec imprezy jest przewidywany na 19.45 ... Mnie też te godziny średnio pasują bo akurat mam między 18 a 20 zajęcia :/ Co prawda mogłabym się z nich urwać, zastanawiam sie cały czas...
Jakby ktoś był ciekawy to znalazłam bardziej szczegółowy opis imprezy:
"zaczynamy filmem "Recepta na klęskę" (Recipes For Disaster). Film eko-eksperymentalny. Reżyser, mieszkaniec Finlandii konwertuje życie swoje i rodziny na "ekologiczne". Dla ekologów, wegetarian film może być momentami zaskakujący, z racji rozwiązań, na które wpadł reżyser, a zarazem "królik doświadczalny" - John Webster. "Recepta na klęskę" może posłużyć dobrymi przykładami co robić, a czego nie robić, aby uratować Planetę.
- później głos zabierze Joanna Smulska, absolwentka biotechnologii. Asia ma poprowadzić rozmowę nt. wegetarianizmu i weganizmu.
- dostępne będzie dobre wegańskie jedzenie, będzie można kupic lub wypożyczyć ziny, czasopisma i książki z biblioteki Wyzwolenie."
Katinka dzięki za dokładne info;
napewno jak będzie deszcz w czwartek w tych godzinach to przyjdę; jak pada nie pracujemy:)
A w razie czego, czy ktoś mógłby dokonać rejestracji, przynajmniej dźwiękowej tego spotkania tak aby zawsze możnabyło wrócić i zapoznać się z treścią omawianych tematów?
[edytowane 3/6/2009 przez drop]
Czy jest ktoś chętny na spotkanie? tylko tak konkretnie, żeby ustalic już termin i miejsce :red:
Jeśli śledzicie ten wątek to widzieliscie, że jedno spotkanie już było (była Angell, Jufus i ja), dziś było takie mini spotkanie 😉 moje z Angell, a warto by było zbierac sie większą grupą od czasu do czasu :red:
Ktoś chętny 🙂 ?
Jeżeli są chętni, to proponuję następny weekend niedziela lub jeszcze następny (24-25 października), sobota lub niedziela.
I teraz piszcie czy i co komu pasuje 😀 Moglibyście też zasugerować jakieś miejsce. Ja w łodzi jestem dopiero od roku i nie za bardzo się orientuję, jedyne co mi do głowy przychodzi to manufaktura i plac wolności..
Z tego co widzę Łodzian jest tu dosyć sporo, więc mam nadzieję że nam wyjdzie to spotkanko 🙂
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja