Ale to niesprawiedliwe bo Ty rezygnujesz tylko z czekolady a ja z miodu, chałki, ciasta drożdżowego i z czekolady. Czyli moje wyrzeczenie jest większe.
Ja tez musze zrezygnowac z wiecej rzeczy... Tylko ze z czekolada jest najtrudniej... Zatem trudnosc jest chyba ta sama...
Przesylam Ci mailem przepis na pyszny czekoladowy napój.
Dzieki:) Pozdrawiam
Chi vuol veder il ciel, poi morir'
No to sie przyznaj publicznie, jeśli nie jest to dla Ciebie zbyt prywatne z czego jeszcze rezygnujesz oprócz czekolady. Chyba nie z ryb ? 🙂
Z ryb nie 😛 Na szczescie mam na nie alergie 😛 Ja tez musze zrezygnowac z miodu (a wymowne jest chyba to ze kiedys mnie przezwano Kubus Puchatek 🙂 ) z jajecznicy i wafli ktore uwielbiam... Jest jeszcze pare produktow z mlekiem onboard 🙁 Wystarczy? Pozdrawiam 🙂
To naprawdę nie zazdroszczę Ci podjęcia takiej odważnej decyzji. Ja jajek jako takich nie jem już ze trzy lata ale przecież były w chałce i ciastach drożdżowych, ktore jadłem.
Nie wiem jak my to wytrzymamy :calim:
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
To naprawdę nie zazdroszczę Ci podjęcia takiej odważnej decyzji.
Jaka odwazna? Wszystko da sie przezyc za wyjatkiem smierci 😛
Nie wiem jak my to wytrzymamy :calim:
Normalnie: Ja trzy mamy, Ty trzy mamy, On trzy mamy, My trzy mamy, Wy trzy mamy, Oni trzy mamy 😛 :hallucine:
Gdybyście mnie uprzedzili to mogłabym Wam towarzyszyć a tak to sama muszę sobie"obrać" jakiś termin i się psychicznie nastawić. Nie potrafię tak z dnia na dzień.
Mozemy na Ciebie poczekac jesli chcesz, a przynajmniej ja moge 😉 Pozdrawiam 🙂
[edytowane 20/6/2008 przez verufer]
Niestety, ja już nie mogę odwołać swojej decyzji bo ostatnio jak robilem zakupy w piekarni to powiedzialem pani sprzedawczyni że już moja noga tu nie stanie :rotfl:
Mogę Ci jedynie Ayno kibicować od chwili kiedy zdecydujesz się to kamikadze. 😀
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
Niestety, ja już nie mogę odwołać swojej decyzji bo ostatnio jak robilem zakupy w piekarni to powiedzialem pani sprzedawczyni że już moja noga tu nie stanie :rotfl:
przeStan tak mowic, za wsze mozna sie wycofac 😉
Mogę Ci jedynie Ayno kibicować od chwili kiedy zdecydujesz się to kamikadze. 😀
Jakie kamikadze? Wystarczy tylko jesc troche mniej fasoli 😉
[quote Twoje zapasy już sie skończyły ?
Ja mam jeszcze 5 litrów miodu w piwnicy i nie wiem co z tym zrobić. Chyba oddam spowrotem pszczołom albo mrówkom bo one też lubią słodycz 🙂
[quote Twoje zapasy już sie skończyły ?
Ja mam jeszcze 5 litrów miodu w piwnicy i nie wiem co z tym zrobić. Chyba oddam spowrotem pszczołom albo mrówkom bo one też lubią słodycz 🙂
Wiesz, Ayna tak ladnie prosila by na nia poczekac, ze nie potrafie jej odmowic... Zatem jakby co to moge sie zajac tym Twoim miodem 😛 To kiedy mam Cie odwiedzic? 🙂
[edytowane 20/6/2008 przez verufer]
Ale ja tej pani nie powiedziałem, że od dzisiaj nie jem chałki bo chcę być veganinem. Ona sie do tej pory zastanawia co sie stalo, że się zachowałem w ten sposób. 🙂
Verufer, Ayna by musiała czekać kilka miesięcy zanim Ty byś zjadł ten miód 😀
[edytowane 20/6/2008 przez Stanisław]
Wiem, ale i tak masz motywację, bo powiedziałeś, że więcej tam nie przyjdziesz 😀
Teraz to nawet nie pójdę tam po chleb bo będę się wstydził. Ona mnie zapamiętała :hallucine:
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja