Ja pierwszy raz przeszłam na wegetarianizm w wieku 7 lat, niestety trwało to trochę ponad pół roku, ponieważ wszyscy uważali, że wiedzą najlepiej i że dzieci w moim wieku powinny jeść mięso 😡 Na szczęście kolejną decyzję podjęłam już sama i tak w wieku 16 lat ograniczyłam mięso do minimum (raz w tygodniu - to był warunek rodziców), natomiast w wieku 17 lat, postawiłam się i zdecydowałam, że już więcej mięsa nie ruszę 🙂
Inessa
Nie pamiętam dokładnej daty. U mnie zainteresowanie wegetarianizmem było tak w 4-6 klasie. Wtedy powoli odrzucałam mięso jadłam ryby. W 1 gimazjum (z hakiem) przeszłam na lakto-ovo-wegetarianizm. Teraz przechodzę powoli na weganizm xD (Dla niewtajemniczonych mam 15 lat) 🙂
Pomoc zwierzętom!-[url]www.pomozmy-zwierzeta.blog.onet.pl[/url]
[b]Aukcja na rzecz dobermanów ze schronisk! [/b]
[url]www.stylingart.nazwa.pl/doberman/viewtopic.php?p=35900#35900[/url]
hej wam;)
Az mi głupio pisać, po tych waszych wypowiedziach;P
a tak serio nie jem mięsa ponad 2 miesiące. Wiem że to niedługi staż, w porównaniu do niektorych z was;)
Jednak ze mną było tak że zawsze chciałam przejsc na wegetarianizm. Aż tu pewnego dnia, tak po prostu stwierdziłam że to ten czas. Moze musiałam troche do tego dorosnąc?;]
Mam teraz 17, niedlugo stuknie mi 18-tka i ciesze się że nie zwlekałam dłuzej:D
pozdrawiam;);*
Aktorka
hej wam;)
Az mi głupio pisać, po tych waszych wypowiedziach;P
a tak serio nie jem mięsa ponad 2 miesiące. Wiem że to niedługi staż, w porównaniu do niektorych z was;)
Jednak ze mną było tak że zawsze chciałam przejsc na wegetarianizm. Aż tu pewnego dnia, tak po prostu stwierdziłam że to ten czas. Moze musiałam troche do tego dorosnąc?;]
Mam teraz 17, niedlugo stuknie mi 18-tka i ciesze się że nie zwlekałam dłuzej:D
pozdrawiam;);*
Nie ważny staż ,ważna intencja 🙂 Pozdrawiam serdecznie! 🙂
http://www.facebook.com/group.php?gid=132280573466144
witam.
jestem tutaj po raz pierwszy, przestałam jeść mięso w wieku 15 lat, teraz mam 31 i mimo wszystko żyję, chociaz wielu, wielu przepowiadało mi masakryczne rzeczy, mam dwoje dzieci, tzn dwoje zdrowych, bardzo zdrowych dzieci, i ogólnie ok.
a jak wkleić jakąś fotkę?
Witaj. 🙂
jak się zalogujesz to wejdź w [b]Twoje konto[/b], następnie [b] Edycja profilu[/b]. Tam znajdź [b] Dodaj własny avatar[/b] i po kliknięciu [b]Przeglądaj [/b] otworzy Ci się okno w ktorym znajdziesz fotkę na swoim komputerze. Musisz ją wcześniej zmniejszyć do około 160 x 200 plkseli i na koniec kliknąć [b] Zapisz zmiany.[/b]
Hej 🙂
11 lat .........radykalnie:) ,a przez to ,że mięso mnie obrzydzało,a później było mi bardzo szkoda zwierząt, to nigdy nie złamałam się 🙂
Spotkałam w swym życiu takich pseudo wegetarian, co jedli rosół, zupy na mięsie, sosy mięsne,ale mięso "odsuwali na bok" ;p
Moim przestępstwem jest osądzanie ludzi nie po tym jak wyglądają, lecz po tym, co mówią i myślą. Moim przestępstwem jest to, że jestem bardziej bystra od ciebie - nigdy mi tego nie wybaczysz.
ja miałam 7 lat.
do końca nie pamiętam jak to było.
wiem, że na początku rodzina nie chciała przyjąć tego do wiadomości i próbowali mnie zmuszać, ale ja się nie dałam. 😉
i dlatego ciągle jestem wege.
mam teraz 15 lat i jestem dumna z mego ośmioletniego stażu. 😉
sky's the limit.
Witam, ja jestem wegetarianinem od początku życia, wiec mam tak jakby 15 letni staż 🙂
podziwiam waszą determinację, ja miałem drogę na skróty :red:
Chciałabym być wege od urodzenia... No ale cóż, około 9 jadłam mięso, potem na szczęście przestałam. A skłoniła mnie do tego pewna kreskówka o nastolatce wegetariance. Jak widać kreskówki mogą wprowadzić coś dobrego do życia człowieka. 😀 Byłam też kilka miesięcy weganką. Niedługo znów zamierzam spróbować z weganizmem.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja