ehh, parę dni mnie nie było na forum, i widzę że goście wpadają do mego miasta..veruferku jak Ci sie podobało w Poznaniu???
Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.
ehh, parę dni mnie nie było na forum, i widzę że goście wpadają do mego miasta..veruferku jak Ci sie podobało w Poznaniu???
Poza klubem Kolokwium (czy jak to sie tam pisze 🙂 ) nie zdolalem zbyt duzo zobaczyc 🙂 Ale zdazylem zyskac dla Was podziw... Ja za (tu brzydkie slowo) nie wiedzialbym, czy podroz zajmie mi 15 czy 30 minut 🙂 Bo przewidzenie, ze np. bedzie korek to moim zdaniem juz wyzsza szkola jazdy, tego to nawet Harry Potter nie umialby 😉 Dlatego jak tylko mialem okazje szedlem wszedzie z buta 🙂 Poza tym dowiedzialem sie, ze macie najpiekniejsza galerie handlowa na swiecie 😀 Moze jeszcze kiedys uda mi sie ja zobaczyc 🙂 Pozdrawiam 🙂
Chi vuol veder il ciel, poi morir'
Buka- jedna z najważniejszych postaci mojego dzieciństwa, bałam się jej strasznie a jednocześnie jaka była fascynująca.....
p.s.(wszyscy moi znajomi sie jej bali 🙂 )
Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.
serdecznie witam kolejnego poznaniaka !
p.s. czy ja wiem czy te tematy pociągają głównie kobiety?może one głośniej o tym mówią 😀
ale to fakt, na zajęciach z jogi był tylko jeden pan 🙂
[edytowane 24/5/2008 przez azizan]
chodziłam u mnie na ratajach, przestałam :
a) z totalnego braku czasu
b) wchodzę kiedyś do szatni a kobieta prowadząca weszła w FUTRZE.no i przestałam. 😡
p.s. od października zacznę znowu ale to już chyba sama albo z inna prowadząca !!
Azizan, a długo ćwiczysz? Domyślam się, że hatha jogę Iyengara?
znam zespół Hatifnats, świetna muzyka...
Wolę radośniejszą muzykę. Z melancholijnych klimatów polecam Bowery Electric.
http://www.brainwashed.com/bowery/
Są spore szanse, że Ci się spodoba. Moim zdaniem to naprawdę wyjątkowa grupa. Całkiem możliwe, że ich już znasz.
Azizan, a długo ćwiczysz? Domyślam się, że hatha jogę Iyengara?
ad 1) dosyć krótko, jestem w fazie początkującej, ale mam zamiar stopniowo sie szkolić, zresztą jak tylko mi czas na to pozwoli do mam nadzieję że podszkolę ja w Indiach. 🙂
ad 2) tak
hatifnaty !! dokładnie. ale i tak moim zdaniem są zaraz po Buce 😀
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja