Nikt Ci nie zabrania i nikt tu nie obraża Cię z powodu Twoich wyborów. Chcesz sobie grać w piłkę/siadać na skórzanej kanapie, to sobie to rób, Twój biznes, ale należy szanować wybory innych. Założę się, że nie przeczytałeś nawet 5 wypowiedzi z tego wątku i nie masz pojęcia, dlaczego ktoś nie usiadłby na takie kanapie. Wiadomo, najłatwiej jest bezmyślnie rzucać wyzwiskami zamiast spróbować zrozumieć drugiego człowieka albo chociaż trzymać jakiś poziom kultury osobistej.
http://www.explosm.net/comics/random/
Wiecie co,nie dziwię się ,że ludzi słysząc "jestem wege" od razu myslą "szurnięta".Jak widzą takie zachowania,że niektórzy FANATYCY nie siadają na kanapie,bo jest ze skóry,no to czym tu się dziwić...chcecie być traktowani normalnie,to zachowujcie się normalnie.
Oczywiście,że bym usiadła i siadam bardzo często.Osobiście nie kupię (i tak są za drogie). Kupiłam trzy lata temu buty ze skóry,potem zostałam wege a w butach dalej chodziłam (tej zimy sie popsuły ).Bez przesady ludzie,jesteśmy wegetarianami,ale żyjmy w harmonii z innymi.
Grunt to mieć marzenie =)
Pozytywne szkolenie psów,zapraszam =)
natiimar@gmail.com
Kiedy kwestionowano Twoją dietę, Natusiu, mówiłaś o życiu według własnego sumienia i prawie do postępowania tak, jak się chce. Nie oczekuj od innych wyrozumiałości, jeśli sama nie chcesz jej dać.
chcecie być traktowani normalnie,to zachowujcie się normalnie
Na szczęście są ludzie, którzy swoje sumienie i zasady przedkładają ponad to, co pomyślą sobie inni.
http://www.explosm.net/comics/random/
xxl jest jeszcze otoczenie. Ja nie kwestionuję tutaj niczyich poglądów. Mówię tylko,że to fanatyczne podejście do wegetarianizmu.Niektórzy dziwią się,że ludzie nazywają ich wariatami...no cóż,jak widzą wegetarianina,który szaleje w gościach,bo kazano mu usiąść na skórzanej kanapie,to naprawde się nie dziwię...
Sposóbżywienia jest sprawą osobistą,natomiast tutaj wchodzi w grę to,co czuje druga osoba...
Pozdrawiam.
Grunt to mieć marzenie =)
Pozytywne szkolenie psów,zapraszam =)
natiimar@gmail.com
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja