jeden z moich faworyzowanych kanałów AXN SCI FI powoli wypełnia się filmami Anime...
kurcze czy stacji nie stać już na dobre seriale scifi? jak tak dalej pójdzie to kanał zmieni nazwę na AXN ANIME (pierwszy kanał w Polsce poświęcony w całości Anime - już widzę tych rozpalonych do czerwoności fanów 😎 )
Aktualnie oglądam Blood +, dobre anime
NO :thumbup:
A ja obecnie skończyłam Phantom. Requiem of the phantom. Ma tylko 10 epków. Oprócz tego oglądam NOIR.
[edytowane 11/6/2009 przez Bellis_perennis]
Aaa, zapomniałyśmy Bellis zarekomendować Higurashi no Naku Koro ni i Higurashi no Naku Koro ni Kai 😀 Połączenie horroru, kryminału i dramatu, majstersztyk! Nie mogę się doczekać 3 serii, Higurashi no Naku Koro ni Rei ^^
Ano się zapomniało 🙂 ja to nawet trailer wrzucem 😛
http://www.youtube.com/watch?v=oXTUum0Er7s&feature=related
hai hai, dobra robota :thumbup:
I Wy rozumiecie co się dzieje na tym filmie ? 😮
a co tu jest do nierozumienia : p?
Na dole są napisy po ang 😛
Niestety nie znalazłam z polskimi napisami 🙁
Rozczarowaliście mnie 😡 , jak mogliście nie wymienić bajki mojego dzieciństwa ... mojego przyjaciela i druha misia colargola :rotfl:
Jak byłam mała to pamiętam, że uwielbiałam gumisie ! A także wszelkie dobranocki, Smerfy, Krecika, Muminki, Toma i Jerry'ego - tak, tą bajkę kochałam : D
Wgl dużo bajek lecących na Canal + i Carton Network (czy jak to się tam pisze) oglądałam. ; )
Teraz oglądam Disney Channel, czasami są tam fajne bajki. x D Lub takie seriale jak "Hanna Montana" czy "Nie ma to jak hotel". x ))
[edytowane 18/6/2009 przez Wege-mewka]
Skończyłam Blood+, zaczęłam Elfen Lied 😉