Depresja. Jedzenie, które leczy
Odzyskaj energię, zredukuj stres, bądź szczęśliwy!
Depresja jest jedną z najczęściej występujących chorób na świecie. Według statystyk WHO w 2017 r. cierpiało na nią około 350 mln osób. Polskie statystyki mówią o 1,5 mln osób.
Jak w naturalny sposób możemy zapobiegać depresji? Jak wspomagać organizm w czasie choroby? Jak wspomóc ciało i umysł, aby jak najdłużej cieszyć się zdrowiem i szczęściem? Na te pytania odpowiadają Karolina i Maciej Szaciłło – autorzy książki.
Korzystając z najstarszego systemu medycznego ajurwedy oraz współczesnej dietetyki, autorzy radzą, w jaki sposób przeciwdziałać depresji, jak podnieść życiową energię oraz jak odróżnić depresję od okresowego spadku nastroju.
W książce Depresja. Jedzenie, które leczy znajdziesz m.in.:
· 80 przepisów na główne posiłki i przekąski, a także kiszonki, mieszanki przypraw, naturalne suplementy oraz napoje podnoszące poziom energii
· przykłady technik oddechowych, medytacji oraz zabiegów olejowych.
Karolina i Maciej Szaciłło
Eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą szkolenia oraz warsztaty zdrowego odżywania, a także medytacji. Są autorami popularnych poradników dietetycznych, m.in. Jedzenie, które leczy, Zdrowa tarczyca, Dieta Raw Food.
Data premiery: 22 sierpnia 2018 r.
Oprawa: twarda
Format: 190 mm x 240 mm
Liczba stron: 272
ISBN: 978-83-8132-044-3
Nie ma jeszcze komentarzy
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.