Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Odzyskaj energię, zredukuj stres, bądź szczęśliwy!

Depresja jest jedną z najczęściej występujących chorób na świecie. Według statystyk WHO w 2017 r. cierpiało na nią około 350 mln osób. Polskie statystyki mówią o 1,5 mln osób.

Jak w naturalny sposób możemy zapobiegać depresji? Jak wspomagać organizm w czasie choroby? Jak wspomóc ciało i umysł, aby jak najdłużej cieszyć się zdrowiem i szczęściem? Na te pytania odpowiadają Karolina i Maciej Szaciłło – autorzy książki.

Korzystając z najstarszego systemu medycznego ajurwedy oraz współczesnej dietetyki, autorzy radzą, w jaki sposób przeciwdziałać depresji, jak podnieść życiową energię oraz jak odróżnić depresję od okresowego spadku nastroju.

W książce Depresja. Jedzenie, które leczy znajdziesz m.in.:

· 80 przepisów na główne posiłki i przekąski, a także kiszonki, mieszanki przypraw, naturalne suplementy oraz napoje podnoszące poziom energii

· przykłady technik oddechowych, medytacji oraz zabiegów olejowych.

Karolina i Maciej Szaciłło

Eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą szkolenia oraz warsztaty zdrowego odżywania, a także medytacji. Są autorami popularnych poradników dietetycznych, m.in. Jedzenie, które leczy, Zdrowa tarczyca, Dieta Raw Food.

Data premiery: 22 sierpnia 2018 r.
Oprawa: twarda
Format: 190 mm x 240 mm
Liczba stron: 272
ISBN: 978-83-8132-044-3